جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم
جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم در این مقاله که توسط متخصصین دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE نوشته شده است، مورد بررسی قرار می گیرد تا شما عزیزان را با مفهوم، کاربرد، معنی و برخی از نکات مورد استفاده و مهم در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم آشنا کند. در حالت کلی، همانطور که از اسمش پیداست، جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم برای بیان شرط در یک موقعیت غیر واقعی و فرضی و نتیجه آن، مورد استفاده قرار می گیرد. در تمامی جملات شرطی و جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، دو بخش وجود دارد که یکی جمله شرط و دیگری جمله نتیجه آن شرط است و معمولاً از if به معنی «اگر»، برای بیان شرط انجام کاری استفاده می کنند. پس در حالت کلی می توان گفت که جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، جملاتی مرکب و ساخته شده از دو جمله غیر مستقل هستند که در کنار هم می توانند به کلیت جمله معنی ببخشند؛ با این وجود در صورت وجود هر گونه سؤال، می توانید با ما در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE تماس گرفته و یا به صورت رایگان در پایان این مقاله سؤالاتتان را مطرح کنید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب معرفی پکیج انگلیسی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 1446 K
کاربرد های جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم
همانطو که گفتیم، جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم برای بیان شرط و نتیجه آن شرط به صورت یک جمله مرکب و در یک موقعیت فرضی که تحقق آن وابسته به یک یا چند شرط الزامی است، مورد استفاده قرار می گیرد و در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم از if برای بیان جمله غیر مستقل شرطی استفاده می کنند و جمله غیر مستقل نتیجه مشروط به آن شرط اولیه است. جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم همانند جملات شرطی نوع اول، در زمانی خاص اتفاق می افتند و حالتی خاص را نشان می دهند اما در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، هدف ما این است که موقعیتی غیر واقعی و غیر ممکن در زمان آینده و در حالتی که احتمال انجام کاری و یا رخ دادن اتفاقی، غیر ممکن است را بیان کنیم؛ بنابراین، زمانی که از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده می کنیم، شنونده و گوینده، هر دو، از غیر ممکن و غیر محتمل بودن این شرط و جمله نتیجه آن مطلع هستند و دیگر نیازی به بیان توضیحات اضافی برای این منظور نیست.
.If I had a car, I would go on a trip
همانطور که در مثال بالا مشاهده کردید، جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم برای بیان احتمالی غیر ممکن در آینده به کار می روند و در اینجا ماشین داشتن یا نداشتن همان جمله شرطی است که با if آمده و به سفر رفتن نتیجه عملی شدن این شرط است ولی چون از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده کردیم، تنها به صورت یک جمله، توانستیم این واقعیت را به مخاطب منتقل کنیم که «ماشین نداریم» پس «به سفر هم نخواهیم رفت» و یعنی احتمال وقوع جمله دوم که همان جمله نتیجه است، در زمان حال امکان پذیر نیست. (برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.)
شیوه استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم
برای استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید با استفاده از دو جمله غیر مستقل، یک جمله مستقل و مرکب بسازیم که به تنهایی معنی کامل، مفهوم مورد نظر و مناسب با شرایط را به مخاطب منتقل کنیم و برای این کار باید با ساختار و شیوه استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم در کنار معنی و مفهوم جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم آشنا شویم. درست است که گفتیم جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم غیر احتمالی بودن اتفاق یا عملی را در زمان آینده نشان می دهند اما در جمله غیر مستقل شرطی در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید از if و زمان گذشته فعل استفاده کنیم که می توانیم یا از زمان گذشته ساده (did) و یا از گذشته استمراری (was/were) استفاده کنیم و در جمله غیر مستقل نتیجه در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید از زمان گذشته will که همان would می شود، استفاده کنیم. در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم و جمله غیر مستقل نتیجه، می توانیم از could نیز استفاده کنیم و معنی جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم کمی تغییر خواهد کرد اما در مفهوم کلی تأثیر چندانی نخواهد گذاشت؛ برای مثال:
.If I had a car, I could go on a trip
.If I had a car, I would go on a trip
در جمله دوم، منظور گوینده این است که «اگر ماشین داشتم، به سفر می رفتم» اما در جمله اول منظور این است که «اگر ماشین داشتم، می توانستم به سفر بروم»؛ شاید در نگاه اول تفاوت چندانی را در این جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم حس نکنید اما در جمله دوم، گوینده با استفاده از could به ما نشان می دهد که اگر ماشین داشت، در کنار انتخاب های دیگری که می توانست داشته باشد، می خواهد به سفر برود؛ یعنی احتمالات دیگر را نیز در این جمله نشان خواهد داد. این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE نوشته شده است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع این مقاله و دپارتمان زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور، غیر شرعی و غیر قانونی می باشد.
نکات مرتبط با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم
در ساخت و استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم در متون و نوشته های زبان انگلیسی، باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر جمله شرطی غیر مستقل؛ یعنی جمله ای که شرایطی غیر ممکن و غیر احتمالی در زمان آینده را بیان می کند، در ابتدای جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم قرار گیرد، باید بعد از آن حتماً از کاما استفاده کنیم و بعد از آن می توانیم جمله غیر مستقل نتیجه را قرار دهیم؛ اما اگر برای ساخت جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، ابتدا جمله غیر مستقل نتیجه (جمله مشروط) را قرار دهیم و بعد از آن بخواهیم جمله شرطی (با if) را قرار دهیم، دیگر نباید از کاما بین این دو استفاده کنیم، مثلاً:
.If I had a car, I would go on a trip
.I would go on a trip if I had a car
همانطور که گفتیم، در جمله غیر مستقل شرطی موجود در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید از زمان گذشته فعل استفاده کنیم که برای این کار می توانیم از زمان گذشته ساده و یا گذشته استمراری استفاده کنیم؛ برای استفاده از زمان گذشته استمراری در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید توجه داشته باشید که نمی توانید از was برای سوم شخص استفاده کنید و باید از were برای بیان آرزو و شرطی غیر محتمل استفاده کنید؛ اما، همانطور که شاید در فیلم و سریال های انگلیسی زبان دیده باشید، می توانید در محاورات روزمره و غیر رسمی از was برای سوم شخص در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده کنید اما اگر این کار را در متون و مقالات خود انجام دهید، این موضوع، یک اشتباه گرامری در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم به حساب می آید.
شما عزیزان می توانید برای مطلع شدن از نکات و موارد استفاده بیشتر جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم در کلاس های آنلاین مؤسسه ملک پور در بخش آموزش زبان انگلیسی، شرکت کنید و یا از پکیج آموزش فوق سریع MIE برای یادگیری سریع و فشرده زبان انگلیسی و تمامی نکات در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده کنید و به بهترین شکل و لذت بخش ترین حالت ممکن، زبان انگلیسی را در منزل و با برنامه آموزشی متناسب با شرایط خود، بیاموزید.
✅ چگونه می توان از کاما در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم برای جدا کردن دو جمله غیر مستقل استفاده کرد؟
اگر از جمله غیر مستقل شرطی در ابتدای جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده کنید، باید بعد از آن کاما گذاشته و سپس جمله غیر مستقل نتیجه را قرار دهید اما اگر جای این دو جمله را در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم عوض کنید، دیگر نیازی به قرار دادن کاما بین این دو جمله نیست.
✅ با توجه به این که در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم از زمان گذشته افعال استفاده می شود، آیا جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم احتمالی را در زمان گذشته بیان می کنند؟
خیر، در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، هدف گوینده بیان احتمالی غیر ممکن و غیر محتمل در زمان آینده است ولی در ساختار جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم باید از زمان گذشته افعال استفاده کرد تا این مفهوم را به درستی به مخاطب منتقل کنید.
✅ چرا در بعضی متون که از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم استفاده می کنند، برای بیان جمله شرطی، از were برای سوم شخص استفاده می شود؟
زیرا برای بیان آرزو و احتمال غیر ممکن در سوم شخص و در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، باید از were به جای was استفاده کرد و در غیر این صورت یک اشتباه گرامری خواهد بود؛ مگر در محاورات غیر رسمی زبان انگلیسی.
✅ آیا می توان از دو بخش جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم به طور مستقل و جدا از هم استفاده کرد؟
خیر، شما عزیزان نمی توانید از هر کدام از بخش های جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم به صورت مستقل استفاده کنید؛ زیرا این جملات غیر مستقل هستند و بدون هم، معنی کاملی ندارند؛ بنابراین، باید همیشه این دو بخش را به درستی در کنار هم قرار دهید.
مقالات مرتبط
جملات شرطی حقیقی
جملات شرطی نوع اول
گذشته ساده
آینده ساده
سخن پایانی در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم
جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و گفتیم که جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم برای بیان غیر احتمالی بودن وقوع اتفاق یا عملی در زمان آینده، مورد استفاده قرار می گیرد و گوینده می تواند تنها با استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم، این مفهوم را به مخاطبین منتقل کند و دیگر نیازی به ارائه توضیحات اضافی در این رابطه نیست. این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم نوشته شده است و تمامی نکات، کاربرد ها و شیوه ساخت و استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم را به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داد و همچنین تفاوت میان استفاده از would و could را در جملات شرطی غیر حقیقی نوع دوم تا حدودی برای شما توضیح داد؛ با این وجود، شما می توانید به صورت رایگان و از طریق تلفن یا با درج سؤالاتتان در پایان این مقاله، پاسخ آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن، از اساتید مجرب آموزش زبان انگلیسی ما در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE دریافت کنید.