نحوه آمادگی برای آیلتس
نحوه آمادگی برای آیلتس و آموزش آیلتس موضوعات مورد بحث در این مقاله هستند. همانطور که می دانید، آیلتس آزمونی برای سنجش میزان دانش زبانی متقاضیان است. آیلتس یکی از معتبرترین مدارک زبان برای مهاجرت است. نحوه آمادگی برای آیلتس بستگی به ویژگی های فردی، سطح زبان فعلی، سطح زبان هدف و عواملی از این قبیل دارد. در نحوه آمادگی برای آیلتس ممکن است سوالاتی از قبیل: چه کتابهایی برای آیلتس بخوانیم؟ منابع آیلتس چیست؟ منابع خودخوان آیلتس چیست؟ آموزش آیلتس به چه صورت است؟ آیا آمادگی برای آیلتس بدون کلاس نیز امکان پذیر است؟ منابع آیلتس بالای 7 کدام است؟ برای گرفتن آیلتس چه کنیم؟ برنامه ریزی برای آیلتس چگونه است؟ آیا آمادگی برای آیلتس در خانه امکان پذیر است؟ برای شروع آمادگی برای آیلتس به چه نکاتی باید توجه داشت؟ مراحل آمادگی برای آزمون آیلتس به چه صورت است؟ مدت زمان آمادگی برای آیلتس چقدر است؟ برای متقاضیان آیلتس پیش آید. ما در دپارتمان آموزش زبان MIE قصد داریم به تمامی آن ها پاسخ دهیم.
آنچه در این مقاله می خوانیم
برنامه ریزی برای آیلتس
مهارت های مورد نیاز برای آیلتس
مدت زمان آمادگی برای آیلتس
آمادگی برای آیلتس در خانه
منابع آیلتس
سؤالات مرتبط با نحوه آمادگی برای آیلتس
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب معرفی پکیج انگلیسی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 1446 K
برنامه ریزی برای آیلتس
دو نوع آیلتس وجود دارد: آیلتس آکادمیک (برای مهاجرت تحصیلی به دانشگاه های خارجی) و آیلتس جنرال (برای مهاجرت غیر تحصیلی مثلاً کاری). در آزمون آیلتس به شرکت کنندگان از صفر تا 9 نمره داده می شود که معمولاً نمره بالا 7 یا حداقل 6.5 برای اخذ پذیرش دانشگاه های خارجی مورد نیاز است. قبل از برنامه ریزی برای آیلتس، باید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و در قسمت مدارک مورد نیاز، از حداقل نمره الزامی برای آن دانشگاه مطلع شوید تا بتوانید با توجه به آن، برنامه ریزی برای آیلتس را شروع کنید. نمره آیلتس هدف بستگی به رشته، دانشگاه، مقطع تحصیلی و کشور مورد نظر متقاضیان دارد. در برنامه ریزی برای آیلتس باید مصمم، منظم و دقیق باشید. برنامه ریزی برای آیلتس باید به گونه ای باشد که شما متعهد به اجرای به موقع آن باشید، یعنی علاوه بر شرکت در دوره های آمادگی برای آزمون آیلتس حضوری یا دوره های آموزش آیلتس آنلاین، باید زمانی ثابتی را برای تمرین و تکرار در منزل مشخص کنید. با این کار می توانید سرعت یادگیری و پیشرفت خود را به اندازه قابل توجهی افزایش دهید. در نحوه آمادگی برای آیلتس باید به این نکته توجه داشته باشید که حتی بومی ها (native) هم در برخی مواقع نمی توانند نمره کامل را از این آزمون دریافت کنند زیرا درست مثل آزمون سراسری که قبولی در آن علاوه بر اطلاعات فردی نیاز به تکنیک های تست زنی هم دارد، در نحوه آمادگی برای آیلتس و شرکت در آزمون آیلتس نیز تکنیک هایی وجود دارد که برای کسب نمره بالاتر باید به آن ها توجه داشت.
مهارت های مورد نیاز برای آیلتس
در نحوه آمادگی برای آیلتس باید به این نکته توجه داشته باشید که در آزمون آیلتس هر چهار مهارت زبان انگلیسی یعنی خواندن (Reading)، نوشتن (Writing)، گوش کردن (Listening) و صحبت کردن (Speaking) مورد ارزیابی قرار می گیرد. بنابراین، تمامی این مهارت ها باید به صورت همزمان تقویت شود. این چهار مهارت زبان انگلیسی کاملاً به هم پیوسته هستند و بدون یکی از آن ها نمیتوان مهارت های دیگر را به بالاترین سطح خود رساند. در آمادگی برای آزمون آیلتس بهتر است بعد از تمرین و گذراندن مراحل آمادگی برای آزمون آیلتس، در آزمون های آزمایشی شرکت کنید تا علاوه بر کم کردن میزان استرس و آشنایی با فضا و نحوه برگزاری آزمون، سطح رو به رشد خود را نیز ارزیابی کنید.
- مهارت خواندن: مهارت خواندن و درک مطلب را می توان با یادگیری فنونی همچون skimming and scanning تقویت کرد. قبل از متن، حتماً سؤالات مربوط به آن را مطالعه کنید تا ذهنیت کافی برای پیدا کردن نکات مهم و همچنین موضوع اصلی متن را داشته باشید.
- مهارت نوشتن: در نحوه آمادگی برای آیلتس می توان مهارت نوشتن را نیز تقویت کرد. سعی کنید دایره لغات خود را گسترده تر کنید، متون مختلفی را در رابطه با مسائل گوناگون از قبیل مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و… مطالعه کنید و میزان اطلاعات عمومی خود را بالا ببرید تا بتوانید راجع به موضوعات مختلف فکر کنید و بنویسید. در نحوه آمادگی برای آیلتس برای مهارت نوشتن به این نکته توجه داشته باشید که موضوع دوم آیلتس آکادمیک نمره بیشتری نسبت به موضوع اول دارد و به همین ترتیب مشکل تر و وقت گیر تر است، پس بهتر است از آن شروع کنید. در کنار موارد آموزشی و صحیح بودن متن، مرتب، خوش خط، خوانا و تمیز نوشتن نیز به شما برای کسب نمره بالاتر کمک می کند.
- مهارت گوش کردن: تقویت مهارت گوش کردن نیز با استفاده از تکنیک های آموزش آیلتس امکان پذیر است. درست مثل بخش خواندن و درک مطلب، اول سؤالات مربوط به لیسنینگ را مطالعه کنید. بهتر است با دقت تا پایان لیسنینگ را گوش کنید و هیچ نکته ای را از دست ندهید. تمرین خود را متنوع و با استفاده از تمامی لهجه ها (انگلیسی، آمریکایی، استرالیایی) انتخاب کنید تا مفهومی را بخاطر لهجه از دست ندهید.
- صحبت کردن: نحوه آمادگی برای آیلتس و مهارت صحبت کردن به زبان انگلیسی در آزمون آیلتس نیز قابل تقوت کردن است. زمانی که مصاحبه کننده از شما سؤالی می پرسد به دقت گوش کنید و در جواب دادن از موضوع منحرف نشوید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد مکث نکنید و با آرامش و بدون استرس صحبت کنید. اگر هنوز در سطحی هستید که نمی توانید به انگلیسی فکر کنید و هنوز هم در ذهنتان سعی دارید جملات را از فارسی به انگلیسی ترجمه کنید، قطعاً نمی توانید در این آزمون نمره قابل قبولی را دریافت کنید.
مدت زمان آمادگی برای آیلتس
مهم ترین نکته در نحوه آمادگی برای آیلتس و مدت زمان آمادگی برای آیلتس، سطح زبانی فعلی و سطح زبانی هدف متقاضی آزمون است. برای مشخص کردن سطح هدف، متقاضی باید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و در قسمت مدارک الزامی از حداقل نمره آیلتس مورد نیاز برای اخذ پذیرش اطلاع پیدا کند. سپس باید سطح فعلی خود را نیز مشخص کند. برای این کار می توانید از یک استاد حرفه ای آیلتس بخواهید تا با یک آزمون تعیین سطح، سطح فعلی شما را بسنجد. هر چه این فاصله، یعنی فاصله از سطح فعلی تا سطح مورد نظر، بیشتر باشد، طبیعتاً مدت زمان آمادگی برای آیلتس هم بیشتر خواهد بود و نحوه آمادگی برای آیلتس نیز متفاوت است. استفاده از منابع معتبر، اساتید شناخته شده و باتجربه، شناختن تکنیک های آموزش آیلتس، استفاده از کتاب های معروف و جامع، یا منابع خودخوان آیلتس، و همچنین جدیت در شروع آمادگی برای آیلتس مواردی است که در کوتاه شد مدت زمان آمادگی برای آیلتس به شما عزیزان کمک می کند. این مقاله در دپارتمان زبان مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE) نوشته شده و هرگونه کپی بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیر قانونی است.
آمادگی برای آیلتس در خانه
بسیاری از متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس این سؤال را دارند که آیا آمادگی برای آیلتس بدون کتاب هم امکان پذیر است؟ شروع آمادگی برای آیلتس در خانه به چه صورت است؟ بسیاری از شما عزیزان می توانید با استفاده از منابع خودخوان آیلتس برای این آزمون آماده شوید که ما تمرین هایی را در ادامه همین مقاله در راستای آمادگی برای آیلتس در خانه در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. اما اگر سطح زبانی بسیار بالایی ندارید حتماً به این نکته توجه داشته باشید که برای مهارت های نوشتن و صحبت کردن، شما به استادی حرفه ای نیاز دارید تا بتواند تمامی نکات و اشکالات شما را بیابد، صورت درست را به شما بیاموزد و تمرین هایی برای تثبیت اشکال درست در ذهن در اختیار شما قرار دهد.
اطلاعات ابتدا در حافظه کوتاه مدت ما قرار می گیرند و اگر در حافظه بلند مدت ثبت نشوند، با گذشت زمان (حتی 24 ساعت) کم کم شروع به از بین رفتن می کنند. مثلاً 24 ساعت بعد از یادگیری لغات جدید، با تکرار آن ها می توانید تا 80% لغات را به یاد بیاورید و تا یک هفته آن ها را در ذهن خود نگه دارید. بعد از یک هفته با مرور مجدد، می توانید این کلمات را تا حدود یک ماه در حافظه خود ثبت کنید و پس از 40 روز با یک مرور کوتاه تمامی این واژگان به مدت 6 ماه در حافظه شما ثبت خواهند شد. یکی از راهکار های تمرین نوشتن در منزل خلاصه نویسی است. به این صورت که شما بعد از خواندن یا شنیدن یک متن خلاصه ای حدود یک یا دو جمله از آن می نویسید و اگر بعد از مدتی آن خلاصه را بخوانید به طرز عجیبی تمام نکات متن اصلی را به یاد میاورید. در نحوه آمادگی برای آیلتس و آمادگی برای آیلتس در خانه می توانید با استفاده از مهارت های زبان انگلیسی در کارهای روزمره خود، آن ها را تقویت کنید. مثلاً هنگام انجام دادن فعالیت های روزانه مثل غذا درست کردن، تلوزیون تماشا کردن و غیره تمامی تفکرات خود را به زبان انگلیسی و بلند اعلام کنید یا با شخص دیگری در خانه مثل فرزند یا همسرتان درباره کارهای آن روز به انگلیسی صحبت کنید. نحوه آمادگی برای آیلتس در خانه به این صورت است که می توانید با مطالعه روزانه کتاب، روزنامه و یا مجله های انگلیسی نه تنها قدرت خواندن و درک مطلب خود را افزایش دهید بلکه با بلند خواندن متون مغز شما به صدا و آوای انگلیسی عادت می کند و زمانی که شروع به صحبت کردن به زبان انگلیسی می کنید بسیار سریع تر عمل می کند و ناخودآگاه تعداد مکث هایتان هم کاهش میابد. علاوه بر این، با بکار بردن و شنیدن لغات جدید، مغز شما این کلمات را جایگزین واژگان ساده و هم معنای ذهنی شما می کند. هر شب قبل از خواب سعی کنید به زبان انگلیسی راجع به موضوعات و مسائل روز فکر کنید. تمامی این نکات به شما کمک می کنند تا از مرحله ترجمه ذهنی عبور کرده و به مرحله تفکر به زبان انگلیسی برسید.
همانطور که گفته شد، در نحوه آمادگی برای آیلتس بدون کلاس، بهتر است حداقل با یک استاد آموزش آیلتس ماهر به صورت آنلاین در ارتباط باشید. در این راستا، شما عزیزان میتوانید در کلاس های آنلاین آموزش آیلتس دپارتمان آموزش زبان MIE شرکت کنید و با اساتید مجرب ما در ارتباط باشید. همچنین می توانید صدای خود را ضبط کرده و بعد خودتان را اصلاح کنید. سعی کنید با دیدن فیلم، گوش کردن به پادکست، اخبار انگلیسی و … هم گوشتان را به زبان انگلیسی آشنا کنید و هم اطلاعاتتان را در رابطه با مسائل گوناگون بالا ببرید. لغات جدید را در فیلم، کتاب صوتی، پادکست یا اخبار جدا کنید و در گروه کلمات جدید برای یادگیری قرار دهید.
منابع آیلتس
امروزه منابع آیلتس بسیار زیادی در بازار یافت می شود. فقط کافی است که به کتاب فروشی محل زندگیتان مراجعه کنید تا لیست بلند بالایی از منابع آیلتس، منابع خودخوان آیلتس، نحوه آمادگی برای آیلتس و آموزش آیلتس در اختیارتان قرار دهند. یا تلوزیون را روشن کنید تا با تبلیغات گسترده اپلیکیشن ها و کتاب های آموزش آیلتس، نحوه آمادگی برای آیلتس، منابع خودخوان آیلتس و منابع آیلتس روبرو شوید. اما آیا تمامی این منابع آیلتس مورد اعتماد هستند؟ چه کتابهایی برای آیلتس بخوانیم؟ منابع آیلتس بالای 7 کدامند؟ آیا منابع خودخوان آیلتس کاربردی هستند؟ برای گرفتن آیلتس چه کنیم؟ قبل از انتخاب منابع آیلتس و نحوه آمادگی برای آیلتس باید سطح زبانی خود را مشخص کنید زیرا در برخی مواقع شما باید از سطح پیش از آمادگی برای آزمون آیلتس (Pre-IELTS) شروع کنید. سپس باید نوع آیلتس مورد نظر خود را مشخص کنید (آیلتس جنرال یا آیلتس آکادمیک) و با توجه به آن منابع آموزش آیلتس را انتخاب کنید. در نحوه آمادگی برای آیلتس نمی توانید از منابعی مانند کتاب 1100 کلمه یا 504 به عنوان منابع آیلتس استفاده کنید و باید از منابع جامع تری استفاده کنید. پس چه کتابهایی برای آیلتس بخوانیم؟ کتاب های بسیار خوبی در رابطه با نحوه آمادگی برای آیلتس وجود دارد که ما در این قسمت از مقاله تعدادی از منابع آیلتس و نحوه آمادگی برای آیلتس را به شما عزیزان معرفی می کنیم.
پیشنهاد ما برای عزیزانی که قصد شرکت در آزمون آیلتس را دارند استفاده از پکیج آموزشی “آمادگی برای آزمون آیلتس MIE” است که به صورت جامع و کامل تمامی نکات و آموزش های لازم برای شرکت در آزمون آیلتس را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد.
- در آمادگی برای آزمون آیلتس آکادمیک می توانید از کتاب زیر استفاده کنید که به طور جامع و کامل هر چهار مهارت زبانی را تقویت میکند
The Official Cambridge Guide to IELTS (Cambridge University Press
- در سطح زبانی بالاتر از متوسط، می توانید از کتاب زیر استفاده کنید که شامل تکنیک های مورد نیاز آمادگی برای آزمون آیلتس را در هر چهار مهارت زبانی است.
IELTP Premier With 8 Practice Tests (Kaplan)
- کتاب زیر هم شامل لغات کاربردی و مورد نیاز در آزمون آیلتس است.
Baron’s Essential Words for IELTS
- درست است که آمادگی برای آزمون آیلتس جنرال و کسب نمره بالا ساده تر از نحوه آمادگی برای آیلتس آکادمیک است اما آمادگی برای آزمون آیلتس جنرال نیز نیازمند صرف زمان، تمرین، تکرار و استفاده از منابع آیلتس است. کتاب زیر می تواند در این راستا به شما کمک کند.
Mindset For IELTS (Cambridge English)
در کنار این کتاب ها و منابع آیلتس، اپلیکیشن هایی مانند British Radios نیز هستند که می توانند به شما کمک کنند.
مقالات مرتبط
تقویت مهارت خواندن
زبان با موسیقی
افزیش دامنه لغات
SHORT STORY
✅ آیا می توان به صورت خودخوان آمادگی برای آزمون آیلتس را بدست آورد؟
اگر از سطح زبانی متوسط به بالا برخوردار هستید، می توانید به صورت خودخوان و در منزل برای آیلتس آماده شوید. اما بهتر است یک استاد مجرب آیلتس، speaking و writing شما را تصحیح کند. (برای رفع اشکال)
✅ آمادگی برای آزمون آیلتس چقدر طول می کشد؟
نحوه آمادگی برای آیلتس و مدت زمان آمادگی برای آیلتس بستگی به سطح زبانی فعلی، سطح زبانی هدف، ویژگی های فردی، مدت زمانی که در طول روز برای آمادگی آزمون آیلتس صرف میکنید و… دارد.
✅ حداقل نمره آیلتس برای دریافت پذیرش دانشگاه های خارجی چقدر است؟
این میزان بستگی به دانشگاه، رشته تحصیلی، کشور مورد نظر و مقطع تحصیلی متقاضی دارد. اما به طور متوسط نمره آیلتس باید بالاتر از 6.5 یا 7 باشد.
✅ کدام مهارت در آزمون آیلتس اهمیت بیشتری دارد؟
هر 4 مهارت زبانی باید همراه با هم تقویت شوند. زیرا کاملاً به هم پیوسته هستند به صورتی که نمی توان با در نظر نگرفتن یکی دیگری را به خوبی تقویت کرد. در آزمون آیلتس هر 4 مهارت خواندن (Reading)، نوشتن (Writing)، گوش کردن (Listening) و صحبت کردن (Speaking) مورد ارزیابی قرار می گیرد.
نحوه آمادگی برای آیلتس و سخن پایانی
نحوه آمادگی برای آیلتس و مسائل مهم و مرتبط با آمادگی برای آزمون آیلتس در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. در نحوه آمادگی برای آیلتس توجه داشته باشید که روی هر چهار مهارت به صورت همزمان تمرکز کنید و برای یادگیری speaking حتماً صحبت کنید و در writing حتماً بنویسید. در آزمون های آزمایشی آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. مسائل ساده ای همچون خواب کافی، سرحال بودن، لباس راحت، همراه داشتن نوشیدنی مناسب می تواند در کیفیت آزمون آیلتس تأثیر زیادی داشته باشد. و در آخر نحوه آمادگی برای آیلتس باید به گونه ای باشد که بتوانید در آینده از تمامی این مهارت های زبانی به صورت عملی و کاربردی استفاده کنید و هدف تنها گذراندن آزمون و کسب نمره بالا نباشد. این مقاله در دپارتمان آموزش زبان مؤسسه ملک پور (MIE) به نگارش درآمده است. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه آمادگی برای آیلتس با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. همچنین می توانید در بخش انتهایی این مقاله و در قسمت ثبت پرسش، نظرات خود را مطرح نمایید و در کمترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.