چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ سؤال بسیار مهمی است که تمامی افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی و یا کاری به کشور های دیگر دارند، باید آن را بدانند و به همین منظور هم ما در این مقاله که در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی نوشته شده است، راجع به این مسائل توضیح داده ایم تا شما عزیزان بتوانید برای خود رزومه های کاری و یا تحصیلی بنویسید. توصیه ما به آن دسته از عزیزانی که قصد مهاجرت های تحصیلی و یا کاری را دارند و باید یک رزومه مناسب برای دانشگاه و یا سفارت ارسال کنند، این است که تا جایی که امکان دارد، از یک فرد آگاه و متخصص در این زمینه کمک بگیرند زیرا ارائه یک روزمه کاری و یا تحصیلی مناسب یکی از اولین و اساسی ترین قدم ها برای اخذ پذیرش از دانشگاه و یا دریافت ویزای کاری از شرکت ها و مراکز مختلف به شمار می آید؛ شما عزیزان می توانید از اطلاعات و نکاتی که در این مقاله در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی آورده شده است نیز برای نوشتن رزومه های خود استفاده کنید و سؤالات خود را از طریق قسمت ثبت نظرات پایانی و یا مشاوره تلفنی رایگان با متخصصین ما مطرح کرده و پاسخ به آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن، دریافت کنید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب معرفی پکیج انگلیسی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 1446 K
اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای و نمونه رزومه انگلیسی
قبل از هر چیز باید دلیل نوشتن یک روزمه را بدانید تا بتوانید به سؤال چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ پاسخ دهید؛ شما عزیزان باید با نوشتن یک روزمه و نمونه رزومه انگلیسی، اطلاعات مفیدی و مهمی در رابطه با سوابق شغلی، تحصیلی و موارد دیگری از این دست را در اختیار کارفرما و یا دانشگاه مورد نظر خود بگذارید و باید بدانید که نوشتن صحیح و اصولی رزومه های کاری و یا تحصیلی شما، به بالا رفتن شانس شما برای دریافت اقامت کاری و یا اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان کمک می کند. اما قبل از هر چیز باید هدف خود را از نوشتن رزومه مشخص کنید، سپس کشوری را که به آن مهاجرت می کنید را مشخص کنید زیرا هر کشور قواعد و قوانین خاص خود را برای نوشتن رزومه دارد و اگر رزومه شما بر طبق این قوانین و قواعد نباشد، احتمال حذف شدن آن و بررسی نشدن درخواست شما وجود دارد؛ بعد از این که رزومه خود را با رعایت تمامی اصول مهم نوشتید، باید proofread را انجام دهید تا مشکلات رزومه خود را پیدا کنید و بعد از آن هم باید یک cover letter را ضمیمه رزومه خود کنید. همانطور که گفتیم، قوانین و قواعد نوشتن رزومه در هر کشوری با دیگر کشور ها متفاوت است اما اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای را می توان مشخص کرد که بین تمامی این رزومه ها مشترک است و برای بررسی این اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای باید به زیر مجموعه هایی توجه کنید مانند اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) و سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی
- اصول نوشتن رزومه کاری و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
باید در رزومه کاری، مهارتها و توانمندی های خود را نشان دهید و این رزومه کاری به عنوان یک تبلیغ برای شما و برای جذب کارفرما است و به همین دلیل هم باید جذابیت داشته باشد تا تأثیر اولیه خوبی را روی کارفرما شما بگذارد؛ به همین دلیل، بهتر است که از رنگ در رزومه خود استفاده کنید و تا جایی که امکان دارد، با آوردن نکات مهم و اساسی در رزومه خود، آن را در یک صفحه خلاصه کنید یا حداکثر در دو صفحه بنویسید. مهارت های تحصیلی و کاری شما بیشترین اهمیت را در رزومه کاری خواهند داشت و شما عزیزان می توانید به دو صورت رسمی، یعنی به صورت نوشتاری و یا به صورت غیر رسمی، یعنی با استفاده از ویدئو، با توجه به ویژگی ها و شرایط کاری که برای آن درخواست داده اید، رزومه کاری خود را تحویل دهید.
- اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
تمامی رزومه های شما باید خوانا باشند و این یعنی از فونت و سایز مناسبی برای نوشتن آن ها استفاده کنید و با کوچک کردن فونت، سعی نکنید اطلاعات بیشتری را در آن جای دهید؛ تمامی متن رزومه های شما باید هارمونی و به هم پیوستگی داشته باشد و این یعنی شما باید از یک فونت مناسب با سایز مناسب، bold کردن برخی عبارت ها و زیر تایتل های یکسان در تمامی متن استفاده کنید تا این به هم پیوستگی و انسجام را نشان دهید؛ اما از همه مهم تر، باید نکات املایی و نگارشی زبان انگلیسی را رعایت کنید زیرا رزومه شما اولین چیزی است که کارفرما و یا دانشگاه از شما خواهد دید و غلط های املایی و نگارشی باعث به وجود آمدن تصویر اولیه نامناسبی خواهد شد؛ همچنین، باید آدرس ایمیل رسمی و مناسبی را در رزومه های خود ارائه کنید و از نام های غیر معمول استفاده نکنید. برای اطلاع از مطالب سایت mie و راهنمایی بیشتر وارد شوید.
- قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) و سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
مسائل علمی و آکادمیک و سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی اهمیت بسیار زیادی دارد اما بیشترین اهمیت را در قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) دارد؛ بر خلاف رزومه کاری، رزومه تحصیلی باید به صورت کاملاً رسمی و سایه و سفید نوشته شود و می تواند تا 2 الی 5 صفحه هم باشد و باید تجربیات آکادمیک و تحقیقاتی خود را نیز در آن ذکر کنید. علاوه بر این ها، باید نشوریات، مجلات، افتخارات و جوایز علمی خود را نیز در این رزومه تحصیلی ذکر کنید و جالب است بدانید که رزومه های تحصیلی تنها برای دریافت پذیرش از دانشگاه ها نیست و برای شغل های دانش محور مانند شغل های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی هم باید از این نوع رزومه ها استفده کنید.
بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی و 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی
در پاسخ به سؤال چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ باید بدانید که اولین بخش مربوط به عکس متقاضی می شود که این عکس اطلاعات زیادی را در زمینه جنسیت، دین، ویژگی های فیزیکی و غیره به کارفرما یا دانشگاه خواهد داد البته باید توجه داشته باشید که آوردن عکس در برخی از رزومه ها و کشور ها ممنوع است زیرا ویژگی های ظاهری شما نباید تأثیری در انتخاب شما داشته باشد و اگر کارفرما یا دانشگاه سؤالات شخصی تری در رابطه با این موارد دارند، باید آن را به صورت جداگانه از شما بپرسند؛ اما در اکثر کشور ها قرار دادن عکس در رزومه مشکلی ندارد. بخش بعدی به ویژگی های شخصی شما مربوط می شود و در این بخش شما باید اطلاعات شخصی خود مانند نام، نام خانوادگی، آدرس محل سکونت، جنسیت، وضعیت تأهل، اطلاعات تماس با کد شهر و کشور و ایمیل و تاریخ تولد خود را بنویسید؛ بعد از این قسمت ها باید بخشی را به عنوان توصیف خلاصه بنویسید و در چند خط، موارد مهم و اساسی را در رزومه خود ذکر کنید که در رزومه های کاری باید حدود 2 تا 3 خط باشد.
سوابق شغلی و تحصیلی شما باید در رزومه قرار بگیرند و هر دو آن ها را باید از آخر به اول ذکر کنید یعنی از آخرین مدرک تحصیلی و یا از آخرین تجربه کاری خود شروع کنید و به ترتیب تا اولین مدرک تحصیلی و تجربه کاری بنویسید؛ اگر تجربیات کاری شما زیاد هستند، باید تجربیات کاری 15 سال اخیر را در این بخش بنویسید و ذکر 3 تا 5 مورد نیز برای این بخش کافی است و بهتر است مرتبط ترین تجربیات کاری خود را با شغل مورد نظر خود ذکر کنید تا تأثیر بیشتری داشته باشد. شما عزیزان باید تمامی سوابق تحصیلی خود را با ذکر نام رشته، مقطع تحصیلی، نام دانشگاه، تاریخ شروع و پایان دوره، معدل و عنوان پایان نامه و پروژه های مشخص کنید و تحصیلات دبیرستانی خود را نیز به همین ترتیب ذکر کنید و هیچ محدودیتی برای ذکر سوابق تحصیلی خود ندارید.
سپس باید مهارت های خود را در رزومه ذکر کنید؛ هم مهارت های فنی و تخصصی و هم مهارت های فردی و شخصی خود را در این بخش بنویسید؛ البته توجه داشته باشید که مهارت های فنی و تخصصی شما برای رزومه های کاری و مهارت های فردی و شخصی شما برای رزومه های تحصیلی اهمیت بیشتری دارند و می توانید روی آن ها تأکید کنید اما باید به صورت کاملاً صادقانه آن ها را مطرح کنید. بعد از آن هم باید زبان هایی را بلد هستید را با ذکر سطح دانش و مهارت های خود بنویسید؛ توجه داشته باشید که یادگیری زبان های مختلف و به ویژه زبان انگلیسی اهمیت بسیار زیادی دارد و شانس شما را بیشتر خواهد کرد؛ قسمت بعدی هم مربوط به گواهینامه ها شما می شود؛ این بخش اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا نشان خواهد داد که شما عزیزان چگونه gap های تحصیلی و یا کاری خود را پر کرده اید؛ اگر وقفه های طولانی مدت در سوابق شغلی و تحصیلی شما وجود داشته باشد، وجهه مناسبی نخواهد داشت و به عنوان یک امتیاز منفی برای شما به حساب می آید و شما عزیزان باید با ارائه مدارک و گواهینامه های دوره های مختلف و مرتبط با شغل خود، این gap ها را پر کنید و می توانید از مدارکی مانند فتوشاپ و یا ICDL برای رزومه های تحصیلی خود استفاده کنید. (برای اطلاعات بیشتر وارد شوید.)
سپس باید پروژه های خود و فعالیت های علمی و آکادمیک خود را در این بخش ذکر کنید و بهتر است که مهم ترین آن ها را انتخاب کنید؛ تحقیقات و نشریه ها، کتاب ها، ترجمه ها، رساله ها و پایان نامه ها آکادمیک شما نیز باید در رزومه های تحصیلی و کاری شما قرار بگیرند و همچنین، در بخش جوایز و افتخارات، شرکت در جشنواره ها علمی و تخصصی را ذکر کنید. در آخرین بخش هم باید رفرنس های خود را بیاورید که شامل نام و اطلاعات تماس کارفرما ها همکاران، شرکت هایی که با آن ها همکاری کرده اید و مشتریان خود را ذکر کنید و نامه رضایتی را از آن ها داشته باشید و ضمیمه رزومه خود قرار دهید؛ همچنین، برای رزومه های تحصیلی، باید اطلاعات تماس و ایمیل اساتید قبلی خود را در رزومه ذکر کنید تا در صورت امکان با آن ها نیز صحبت شود.
نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی
با توجه به هدف شما از نوشتن رزومه که برای کار و یا تحصیل است و همچنین، ویژگی های فردی و شخصی شما، ترتیب و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی ممکن است متفاوت باشد؛ برای مثال، اگر رزومه تحصیلی می نویسید، باید ابتدا سوابق تحصیلی، دوره های تخصصی، تحقیقات، نشریات و ارائه های خود را در رزومه خود جای دهید و اگر هم رزومه کاری می نویسید، باید سوابق شغلی، مهارت ها، گواهینامه ها و پروژه های خود را قبل از سوابق تحصیلی خود قرار دهید؛ شما عزیزان می توانید از مطالبی که در این مقاله ذکر شد برای بالا بردن سطح آگاهی خود در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی استفاده کنید اما باید توجه داشته باشید که این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) نوشته شده است و هر گونه کپی برداری از مطالب موجود در ان بدون ذکر نام منبع اصلی آن، حرام و غیر قانونی می باشد.
✅ آیا یادگیری قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) تنها برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها و تحصیل در کشور های خارجی مورد نیاز است و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
خیر، یادگیری قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) برای کار های دانش محور مانند شغل های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی هم مورد استفاده قرار میگیرد و باید از همین قوانین و اصول برای کار ها و فعالیت های دانشگاهی مانند تدریس در دانشگاه ها استفاده کنید.
✅ آیا می توان از اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای برای نوشتن تمامی رزومه ها استفاده کرد و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
خیر، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای بین تمامی رزومه ها معمولاً یکسان است اما باید به قوانین و قواعد هر کشور و نوع رزومه ای که می نویسید هم دقت کنید تا بتوانید به بهترین نحو، بهترین نوع رزومه را بنویسید و شانس بیشتری برای بررسی درخواستتان و پذیرش داشته باشید.
✅ نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی و قرار دادن سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی در رزومه های مختف چه تفاوتی با هم دارند و چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
اگر رزومه تحصیلی می نویسید، باید ابتدا سوابق تحصیلی، دوره های تخصصی، تحقیقات، نشریات و ارائه های خود را در رزومه خود جای دهید و اگر هم رزومه کاری می نویسید، باید سوابق شغلی، مهارت ها، گواهینامه ها و پروژه های خود را قبل از سوابق تحصیلی خود قرار دهید.
✅ اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) کدام است و آیا می توان با استفاده از این اصول، تمامی انواع رزومه را نوشت؛ چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
تمامی رزومه های شما باید خوانا باشند و این یعنی از فونت و سایز مناسبی برای نوشتن آن ها استفاده کنید و با کوچک کردن فونت، سعی نکنید اطلاعات بیشتری را در آن جای دهید؛ تمامی متن رزومه های شما باید هارمونی و به هم پیوستگی داشته باشد و این یعنی شما باید از یک فونت مناسب با سایز مناسب و غیره استفاده کنید و همچنین، مسائلی مهمی که در این مقاله ذکر شد؛ اما شما نمی توانید تنها با در نظر گرفتن این اصول، یک رزومه مناسب بنویسید و باید به 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی که در این متن آورده شده است نیز توجه کنید
مقالات مرتبط
نتیجه گیری در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟
چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی از مطالب مهمی بود که در این مقاله توسط متخصصین دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) مورد بررسی قرار گرفت و توضیحات کاملی برای نوشتن رزومه ای کاری و یا تحصیلی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم تا بتوانید با آگاهی کامل، رزومه های کاری و یا تحصیلی خود را بنویسید. شما عزیزان باید توجه داشته باشید که تمامی مطالب موجود در این مقاله تنها برای بالا بردن آگاهی و اطلاعات شما عزیزان در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی بوده است و برای نوشتن رزومه، بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید تا شانس بیشتری برای دریافت اقامت کشور های خارجی از طریق تحصیل و یا کار را داشته باشید زیرا ارائه یک روزمه مناسب، یکی از اصلی ترین قدم ها در این راستا خواهد بود؛ شما عزیزان می توانید سؤالات خود را در رابطه با چگونه یک رزومه انگلیسی بنویسیم؟ نمونه رزومه انگلیسی ، اصول و قواعد بین المللی ساخت یک رزومه ی انگلیسی حرفه ای ، 7 نکته برای فرمت و طراحی یک رزومه انگلیسی ، اصول مشترک نوشتن رزومه به زبان انگلیسی (بین رزومه تحصیلی و کاری) ، قواعد ساخت رزومه تحصیلی انگلیسی یا همان سی وی (CV) ، بخش های مختلف یک رزومه انگلیسی ، سوابق تحصیلی در رزومه انگلیسی و نحوه ی چیدمان و اولویت بندی بخش های مختلف رزومه انگلیسی از طریق ثبت نظرات و یا مشاوره تلفنی رایگان با متخصصین ما مطرح کرده و پاسخ آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.