اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی
اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی به عقیده بسیاری ممکن است کمی دشوار به نظر برسد اما جالب است بدانید که تنها با یادگیری نکاتی در رابطه با اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ می توانید به راحتی نامه های رسمی مناسبی برای انواع شرایط رسمی بنویسید و نیازی به یادگیری کلمات و اصطلاحات پیچیده ای برای نوشتن نامه های اداری و رسمی ندارید. این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) در رابطه با اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ نوشته شده است تا نکات مهم برای نامه نگاری رسمی را به شما عزیزان بیاموزد زیرا نامه نگاری یکی از مهم ترین و اساسی ترین فعالیت هایی است که شما عزیزان در کشور های خارجی باید از آن استفاده کنید تا برای مثال درخواست ها و یا سفارشات خود را ثبت کنید؛ اگر سؤال و یا ابهامی در رابطه با اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ داشتید، می توانید آن ها را در قسمت ثبت نظرات پایانی این مقاله مطرح کرده و یا از مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان ما استفاده کنید و پاسخ به سؤالات خود را در کوتاه ترین زمان ممکن، دریافت کنید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب معرفی پکیج انگلیسی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 1533 K
مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟
نوشتن نامه های اداری و رسمی (business letter)، برخلاف عقیده بسیاری، کار دشواری نیست و شما عزیزان می توانید به راحتی این نامه های اداری و مهم را بنویسید اما باید به یک سری نکات مهم و مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی توجه کنید که ما در این مقاله راجع به آن ها توضیح خواهیم داد؛ قبل از هر چیز، باید عنوان نامه را مشخص کنید و نام گیرنده را نیز در نامه ذکر کنید. البته اولین قدم برای نوشتن نامه های اداری و رسمی، نوشتن آدرس است؛ در قسمت بالا سمت راست (heading)، باید آدرس خودتان را بنویسید و کمی پایین تر در قسمت بالا سمت چپ، باید آدرس گیرنده یا همان Inside address را ذکر کنید؛ بعد از نوشتن آدرس ها، باید نام گیرنده salutation را بنویسید که در نامه های اداری، باید حتماً از نام خانوادگی گیرنده، عنوان شغلی گیرنده و غیره استفاده کنید که در بخش عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی راجع به آن ها توضیح خواهیم داد.
قسمت بعدی متن نامه است که به آن body گفته می شود و شامل 3 بخش اصلی است؛ اول از همه باید توضیح اولیه ای در رابطه با متن نامه ارائه کنید که باید در حد یک جمله خلاصه شود و به این بخش Introduction یا Information هم گفته می شود؛ سپس باید purpose یا همان دلیل خود از نوشتن این نامه را به صورت روشن و واضح در یک جمله بنویسید، این بخش به عنوان قلب نامه نیز شناخته می شود و درخواست شما را با صراحت با مخاطب منتقل می کند؛ بخش آخر نیز conclusion نام دارد که بخش نتیجه گیری نامه است. بعد از body باید closing بنویسید و باید جوری این اصطلاحات را انتخاب کنید تا متناسب با میزان رسمی بودن نامه شما باشد و در آخر هم باید امضا یا همان نام خود را بنویسید و بهتر است از Mr. یا Ms. قبل از نام خود استفاده کنید و یا از پیشوند های دیگری مانند Dr. استفاده کنید؛ شاید با خود فکر کنید که مراحل زیادی برای نوشتن این نوع نامه ها وجود دارد اما باید توجه داشته باشید که هر کدام از این مراحل تنها در حد چند کلمه و یا یک جمله هستند و طول نامه های اداری و رسمی به هیچ عنوان، نباید طولانی باشد و باید در کوتاه ترین و روشن ترین حالت ممکن، نوشته شود.
اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی و نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی
نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی و اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی به این ترتیب است که شما عزیزان باید حتماً از فاعل اول شخص مفرد یا همان «من» (I) برای جملات خود استفاده کنید و تا حد امکان از جملات معلوم و مستقیم استفاده کنید، از حالت مؤدبانه جملات برای نوشتن نامه های رسمی و اداری استفاده کنید یعنی از افعال مدال در زبان انگلیسی در حالت مؤدبانه استفاده کنید، مثلاً would به جای will و نوشتن تاریخ در پایان نامه های اداری را هرگز فراموش نکنید؛ ماه را به صورت کامل بنویسید، مثلاً نمی توانید مانند نامه های فارسی عدد و شما ره ماه را بنویسید و باید به این صورت بنویسید May 21st . اما مهم تر از همه، باید توجه داشته باشید که نامه های اداری و رسمی شما باید بدون زیاده گویی، مطالب مهم را ذکر کنید و به اصطلاح short and to the point بنویسید زیرا تمامی جملات شما باید مفهوم باشد و با استفاده از جملات ساده و روان، مفهوم خود را به سادگی به مخاطبین خود منتقل خواهید کرد؛ شما عزیزان می توانید از مطالبی که در این مقاله در رابطه با اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ نوشته شده است به صورت رایگان استفاد کرده و نامه های اداری و رسمی خود را بنویسید اما باید توجه داشته باشید که این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) به نگارش در آمده است و هر گونه کپی برداری از مطالب آن بدون ذکر نام منبع اصلی این مقاله، حرام و غیر قانونی می باشد. (برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.)
اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی و عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی
در قسمت نام گیرنده و یا salutation می توانید از عبارت هایی مانند dear Mr. یا dear Ms. استفاده کنید و بعد از آن، نام خانوادگی مخاطب خود را قرار دهید؛ البته می توانید از Mrs. هم برای خانم های مجرد استفاده کنید، اما بهتر است از Ms. برای خانم ها استفاده شود و در نامه های اداری بریتیش بعد از نام خانوادگی شخص، باید از کاما در زبان انگلیسی (,) استفاده کنید و در نامه های آمریکن باید از دو نقطه استفاده شود (:)؛ اگر نام گیرنده مشخص نیست، می توانید از dear sir یا dear Madam استفاده کنید؛ همچنینف می توانید از عناوین شغلی مخاطب و یا نام سازمان مورد نظر نیز استفاده کنید که البته بهتر است برای شرایط خیلی رسمی تر همین کار را انجام دهید و همچنین می توانید از عبارت زیر در شرایط بسیار رسمی استفاده کنید.
To whom it may concern
برای نوشتن آدرس های بالا نامه، چه آدرس خودمان و چه آدرس مخاطب، باید بر خلاف آدرس های فارسی که از نام شهر، محله، خیابان، کوچه و غیره شروع می شود، از شماره پلاک، نام کوچه؛ خیابان، محله و شهر، به ترتیب، شروع کنید. در قسمت body یا متن نامه هم، اگر نامه شما در پاسخ به نامه ای دیگر است، قبل از هر چیز، باید یک بخش را به عنوان بخش reference اضافه کنید و توضیح کگوتاهی بدهید مثلاً می توانید از عباراتی مانند:
It was a great pleasure to receive your letter of May 21st
I was very sorry to learn from your letter of May 21st
استفاده کنید و بعد از آن، قسمت Introduction را بنویسید؛ سپس، باید هدف اصلی خود را بیان کنید و در نوشتن این بخش ها حتماً به نکات و اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی دقت داشته باشید، در قسمت conclusion هم می توانید از عباراتی مانند عبارات زیر استفاده کنید:
I am looking forward to hearing from you soon
I sincerely hope that you can help me in this matter
Thank you for your prompt attention to this matter
Your prompt attention to this matter will be highly appreciated
Please give my kindest regards to your wife
در بخش closing هم یم توانید از عبارت های زیر در نامه های رسمی و اداری استفاده کنید
Sincerely yours
Yours truly
Thank you
Best of luck
Best wishes
Warm regards
Faithfully yours
Cordially
✅ آیا نامه های اداری و رسمی باید طولانی باشد و از دستور زبان های متفاوتی در آن ها استفاده می شود؛ طول متن چه قدر باید باشد؟
خیر، نامه های اداری و رسمی باید کوتاه، روشن و مشخص باشد و نیازی نیست که از لغات و یا دستور زبان های دشوار در ان ها استفاده کنید؛ شما عزیزان می توانید با یادگیری اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی و به کار گیری یک سری نکات مهم در این نوع نامه ها، نامه های رسمی مناسبی را بنویسید.
✅ آیا رعایت مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی در بررسی درخواست های رسمی ما و یا دریافت سریع تر پاسخ نامه های رسمی تأثیری دارد؟
اگر شما مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی را به درستی رعایت کنید و مفهوم خود را به خوبی به مخاطب برسانید، احتمال بررسی و گرفتن پاسخ سریع تر وجود دارد زیرا اگر نامه های شما طبق اصول نوشته نشود و نتواند مفهوم و منظور خود را به روشنی به مخاطب برساند، ممکن است مجبور باشید دوباره نامه را ویرایش کرده و برای مخاطبین خود ارسال کنید.
✅ آیا استفاده از عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی ضروری است و آیا می توان نامه های رسمی زبان انگلیسی را بدون استفاده از این عبارات به نگارش در آورد؟
شما عزیزان باید از این عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی به درستی استفاده کنید و متناسب با سطح رسمس بودن نامه های خود، یکی از آن ها را انتخاب کرده و در نامه خود به کار ببرید؛ شما عزیزان می توانید لیستی از این عبارات را در این مقاله پیدا کنید و هنگام نامه نگاری رسمی، از این مقاله برای رسمی تر کردن نامه های خود استفاده کنید.
✅ به چه نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی باید توجه داشت تا نامه های اصولی تر و کاربردی تری را بنویسیم؟
در نامه نگاری رسمی باید از زیاده گویی پرهیز کنید، جملات معلوم و مستقیم استفاده کنید، از حالت مؤدبانه جملات و اول شخص مفرد برای نوشتن نامه های رسمی و اداری استفاده کنید و نوشتن تاریخ در پایان نامه های اداری را هرگز فراموش نکنید؛ ماه را به صورت کامل بنویسید.
مقالات مرتبط
نتیجه گیری اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی
اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت و شما عزیزان با نحوه نوشتن نامه های اداری و اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ آشنا شدید؛ حالا می توانید برای اهداف مختلفی مانند سفارش چیزی، نامه برای تشکر، نامه برای درخواست و غیره، نامه های اداری مناسب و کوتاهی را بنویسید تا مفهوم خود را به وضوح و کاملاً روشن به مخاطبین خود منتقل کنید. این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی مؤسسه ملک پور (MIE) نوشته شده است و در رابطه با اصول نامه نگاری رسمی انگلیسی ، مراحل و اصول نامه نگاری اداری و رسمی انگلیسی ، نکات مهم درباره نوشتن نامه رسمی انگلیسی ، عبارات و اصلاحات رایج در نامه اداری انگلیسی و طول متن چه قدر باید باشد؟ توضیحات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار داد؛ شما عزیزان می توانید برای هر کدام از بخش های نامه های اداری و رسمی، از اصطلاحات ذکر شده در این مقاله استفاده کنید و اگر هم اصطلاحی را تا به حال در نامه های اداری و رسمی انگلیسی مشاهده کرده اید و یا می خواهید معادل اصطلاحی را در زبان فارسی بدانید، می توانید از مشاوره رایگان با متخصصین ما و یا بخش ثبت نظرات پایانی این مقاله برای دریافت پاسخ به سؤالات خود استفاده کنید.