جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم
جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم یکی دیگر از انواع جملات شرطی است که در این مقاله که توسط متخصصین دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نوشته شده است، مورد بررسی قرار می گیرد تا مبحث جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم را نیز مانند دو نوع دیگر جملات شرطی، به شما عزیزان بیاموزد. اما با وجود این، باز هم تأکید می کنیم که هرگز نمی توانید تنها با خواندن این مقاله و یا مشاهده ویدئو های آموزشی در سایت دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، این مبحث را به خوبی و به طور کامل بیاموزید و نیاز به تمرین و تکرار فراوان هم به صورت نوشتاری و هم به صورت گفتاری دارید تا بتوانید به راحتی و کاملاً روان، از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم در متون و مکالمات خود استفاده کنید. در این مقاله، بار دیگر در رابطه با جملات شرطی و کاربرد آن ها نیز توضیح خواهیم داد؛ اما توصیه ما به شما عزیزان این است که حتماً قبل از مطالعه این مقاله در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، به دو مقاله قبلی در رابطه با جملات شرطی نگاهی بیندازید و اگر باز هم سؤالی در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم داشتید، می توانید به صورت رایگان و از طریق تلفن و یا بخش نظرات پایان این مقاله، آن ها را مطرح کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن، پاسخ خود را دریافت کنید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب معرفی پکیج انگلیسی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 1446 K
کاربرد جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم
همانطور که در مقالات قبلی در رابطه با جملات شرطی گفتیم؛ در کل، جملات شرطی برای بیان یک شرط و نتیجه حاصل از آن شرط در زمانی مشخص به کار می روند و به 4 دسته تقسیم می شوند که 3 تا از آن ها اصلی و یکی دیگر مشتق شده از دو نوع اصلی از جملات شرطی هستند و همچنین، شما با یادگیری جملات شرطی، شیوه استفاده و کاربرد و مفهوم آن ها، می توانید تنها با استفاده از یک جمله، معانی و مفاهیم بسیاری را به مخاطب برسانید. بنابراین، کاربرد دیگر جملات شرطی و جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم این است که کلام را کوتاه کرده و از توضیحات اضافی جلوگیری کند؛ اما کاربرد جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم چیست و زمانی که از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم استفاده می کنیم هدفمان نشان دادن و اثبات چه مفهومی به مخاطبین است؟
وقتی از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم استفاده می کنیم، هدف ما نشان دادن موقعیت و یا شرطی غیر ممکن است که احتمال انجام شدن و اتفاق افتادن آن وجود ندارد و تمامی این ها در زمان گذشته اتفاق افتاده است؛ یعنی بیان شرطی که در گذشته غیر ممکن بوده و اگر ممکن می شده، باید در همان گذشته نتیجه ای می داده که نداده؛ به عبارتی دیگر، از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم برای بیان شرطی که فقط در گذشته می توانست عملی شود اما همان هم نشده استفاده می کنند. در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، تمامی اتفاقات در گذشته رخ داده است؛ اما هرگز امکان رخ دادن آن اتفاق و رویداد وجود نداشته و ندارد زیرا اولاً، با استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم بیان می کنیم که شرطی در زمان گذشته وجود داشته که کاملاً غیر ممکن و غیر عملی بوده و دوماً، چون تمام چیزهایی که در رابطه با آن ها صحبت می کنیم در زمان گذشته بوده است و با استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، بیان کردیم که جمله نتیجه هم گذشته بوده است و این نتیجه حاصل نشده، پس دیگر هرگز امکان نداد که این نتیجه حاصل شود و اگر هم این اتفاق در زمان حال بیوفتد، دیگر تأثیری مشابه با تأثیر انتظاری در زمان گذشته نخواهد داشت.
شیوه استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم
شیوه نوشتن و ساخت جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نیز تا حدودی مشابه دیگر جملات شرطی در زبان انگلیسی است؛ جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نیز جملاتی مرکب هستند که از دو قسمت و جمله غیر مستقل شرط و نتیجه تشکیل می شوند که به تنهایی معنی کاملی ندارند و همیشه باید در کنار هم از آن ها استفاده کرد. برای استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، ابتدا باید ساختار ماضی بعید یا حال کامل را در زبان انگلیسی بشناسید، اگر هم این بخش از گرامر زبان انگلیسی را هنوز یاد نگرفته اید، می توانید به مقاله رایگان ما بر سایت دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با زمان past perfect در زبان انگلیسی مراجعه کنید و از ویدئوهای رایگان آموزشی سایت نیز استفاده کنید. سپس باید قسمت سوم افعال یا همان past participle را به خوبی بیاموزید و بعد از آن تمامی اطلاعات اضافی و پیرامون یادگیری جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم را به خوبی کسب کرده اید و می توانید شیوه ساخت جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم را نیز بیاموزید.
همانطور که مشاهده کردید، تمامی قسمت ها و مباحث گرامری در زبان انگلیسی به هم پیوسته هستند و شما باید از پایه و با برنامه ریزی اصولی، تمامی این مباحث را بیاموزید تا در سطوح بالاتر دچار مشکل نشوید و برای این منظور، شما عزیزان می توانید در کلاس های آنلاین مؤسسه ملک پور در سایت دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE شرکت کرده و یا از پکیج آموزش زبان انگلیسی فوق سریع و فشرده زبان انگلیسی SIC استفاده کنید و در منزل و با خیال راحت، برنامه ریزی برای یادگیری زبان انگلیسی را به متخصصین ما بسپارید. برای ساخت جمله غیر مستقل شرطی در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم باید از زمان past perfect در زبان انگلیسی استفاده کنید که با یادگیری این زمان از قبل، دیگر مشکلی برای این قسمت نخواهید داشت و در بخش جمله غیر مستقیم نتیجه در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نیز باید ابتدا فاعل و سپس would/could و غیره را اضافه کنید و بعد از آن باید از have و در آخر هم از past participle یعنی قسمت سوم فعل اصلی استفاده کنید، مثلاً:
.If I had known the answer, I would have written it on the paper
نکاتی پیرامون جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم
همانطور که در مقالات قبلی در رابطه با جملات شرطی گفتیم، در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نیز می توانید جای دو جمله غیر مستقل شرطی و نتیجه را با هم عوض کنید ولی با این کار، باید تغییراتی نیز در علائم نگارشی به کار رفته در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم دهید. اگر جمله شرطی در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم در ابتدای جمله بیاید، باید بعد از آن کاما گذاشته و سپس جمله نتیجه را بنویسید؛ اما اگر ابتدا جمله نتیجه را در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم قرار دهیم، دیگر نیازی به علائم نگارشی میان دو جمله نیست و این ترتیب قرار گرفتن جملات غیر مستقل موجود در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، تنها به میزان اهمیت این جملات بستگی دارد، مثلاً:
.I would have written the answer on the paper if had known it
.If I had known the answer, I would have written it on the paper
در جمله اول، نویسنده و یا گوینده نوشتن پاسخ را مهم تر دیده بنابراین اول از آن در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم استفاده کرده تا نظر مخاطبین را به آن جلب کند اما در جمله دوم، دانستن یا ندانستن پاسخ از نظر گوینده و یا نویسنده اهمیت بیشتری داشته است. این مقاله توسط متخصصین دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم نوشته شده است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع این مقاله، دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE و یا مؤسسه ملک پور، غیر قانونی و غیر شرعی می باشد.
✅ قبل از یادگیری جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم، باید به چه نکاتی توجه داشت و چه مباحثی پیش نیاز جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم هستند؟
قبل از یادگیری جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم باید past perfect و past participle یا همان شکل سوم افعال را بیاموزید تا بتوانید جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم را بسازید و آن ها را در مکالمات و متون انگلیسی تشخیص دهید.
✅ چرا باید گرامر زبان انگلیسی را طبق برنامه ای اصولی و منظم یاد بگیریم و نمی توانیم هر زمانی که خواستیم هر مطلبی را در گرامر زبان انگلیسی بیاموزیم؟
یادگیری گرامر زبان انگلیسی باید طبق اصول آموزشی خاصی انجام شود زیرا اگر به مبحث مهمی در گرامر زبان انگلیسی بی توجهی شود، زبان آموز در سطوح بالاتر به مشکلات اساسی بر خواهد خورد و دیگر نمی تواند به راحتی و به سرعت دیگر زبان آموزان، زبان انگلیسی را بیاموزد.
✅ آیا قوانین استفاده از علائم نگارشی در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم مانند دیگر جملات شرطی است؟
بله، یکی از موارد مشابه در جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم و دیگر جملات شرطی، استفاده از کاما بعد از جمله غیر مستقل شرطی و سپس جمله نتیجه است ولی اگر جمله نتیجه را در ابتدای جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم قرار دهید، دیگر نیازی به گذاشتن کاما بین دو جمله غیر مستقل نیست.
✅ فواید شناخت و استفاده از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم و در کل، جملات شرطی چه چیز هایی است؟
اگر بخواهید به شرطی غیر ممکن و نامحتمل و نتیجه ای که حاصل نشده در زمان گذشته اشاره کنید، باید از جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم استفاده کنید اما در حالت کلی، ما می توانیم از جملات شرطی استفاده کنیم و تنها با استفاده از یک جمله، مفاهیم زیادی را به مخاطبین منتقل کنیم و دیگر نیاز نیست توضیحات اضافی در این باره ارائه کنیم.
مقالات مرتبط
جملات شرطی حقیقی
شرطی نوع اول
شرطی نوع دوم
گرامر past perfect
جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم و سخن پایانی
جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم یکی مباحث گرامری پر معنی است که با یادگیری آن می توانید تنها با استفاده از یک جمله، معانی و مفاهیم زیادی را به مخاطبین خود منتقل کنید و نیازی به توضیحات اضافی در این رابطه ندارید؛ جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم برای بیان شرطی نا ممکن و نتیجه ای که می توانست در صورت امکان داشتن و اتفاق افتادن آن شرط در زمان گذشته حاصل شود اما نشده و اگر هم در زمان حال امکان این اتفاق وجود داشته باشد، نتیجه ای که به همراه خواهد داشت هرگز مانند قبل نخواهد بود، به کار می رود. در این مقاله که در رابطه با جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم و در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE نوشته شده است، پیرامون نکات، مفاهیم، معنی، کاربرد و شیوه ساخت جملات شرطی غیر حقیقی نوع سوم توضیحاتی را به شما عزیزان ارائه دادیم؛ اما همانطور که گفتیم، برای یادگیری اصولی و دقیق این مبحث و دیگر مباحث گرامری، می توانید در کلاس های آموزش زبان انگلیسی آنلاین ما شرکت کنید و یا از پکیج آموزش زبان انگلیسی فوق سریع و فشرده SIC استفاده کنید و یا با برقراری ارتباط، به صورت رایگان، از طریق تلفن و یا بخش نظرات پایانی این مقاله، سؤالات خود را مطرح کرده و پاسخ به آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.
سلام
خیلی کامل بود بود، مرسی
سلام و عرض ادب
خوشحالیم که توانستیم رضایت شما را جلب کنیم
ممنونم بابت توضیحات کاملتون
کامل و عالی
سلام
سپاس از شما دوست عزیز